Casio muški satovi poznati su po svom prepoznatljivom, sportskom ili klasičnom dizajnu, ali i brojnim funkcijama koje sadrže. Oni predstavljaju idealan spoj kvaliteta, funkcionalnosti i dizajna, pa su upravo zato čest izbor mnogih muškaraca. Pogledajte našu ponudu, odaberite Casio muški sat i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 417 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 417 rezultata

Muški Casio satovi – funkcionalnost i izgled

Pri izradi muških satova, Casio vešto kombinuje funkcionalnost sata sa elementima dizajna koji privlače pažnju. Veliki izbor stilova, materijala i boja omogućava je da svako pronađe Casio muški sat po svom ukusu, koji se lako uklapa u bilo koji životni stil.

Casio satovi muški su simbol preciznosti, kvaliteta i pouzdanosti. Od klasičnih do sportskih modela, Casio muški sat predstavlja idealan izbor za svakog muškarca koji želi muški ručni sat koji će izdržati sve izazove svakodnevnog života

Casio je poznat po proizvodnji izuzetno izdržljivih satova, a mnogi od njih su dizajnirani da izdrže teške uslove, uključujući ekstremne temperature, udarce i vodu. Na našem sajtu nudimo veliki izbor Casio muških satova koji odgovaraju različitim stilovima i prilikama, od klasičnih crnih satova sa metalnim narukvicama, do modernih digitalnih satova sa različitim funkcijama. Muški satovi Casio su idealni za avanturiste, sportiste, ali i za poslovne prilike.

Casio muški satovi su opremljeni različitim funkcijama. Neki od tih satova imaju funkcije poput kompasa, barometra, termometra, alarma, hronografa, meranja svetskog vremena, tajmera, svetlosti i još mnogo toga. Dizajn se kreće od klasičnih analognih modela do digitalnih, sportskih i taktičkih stilova. Neki Casio satovi koriste i kombinaciju analognih i digitalnih ekrana.

Najpoznatiji modeli Casio muških satova obuhvataju serije kao što su G-Shock muški satovi, Pro Trek, Wave Ceptor i Casio Edifice muški satovi. Posebno su popularni modeli poput Casio G-Shock Mudmaster i Casio Edifice Red Bull Racing, ali je Casio poznat i po tome što ima u svojo ponudi i digitalni i analogni ručni sat.

Casio muški satovi – cena satova u odnosu na kvalitet

Casio brend od samog početka neguje politiku: kvalitet po razumnoj i pristupačnoj ceni. Upravo zbog ovog, pored muških, i Casio ženski satovi i Casio dečiji satovi su veoma čest izbor.

Kada su u pitanju Casio muški satovi cena može varirati. Možete pronaći osnovne modele kada je u pitanju Casio muški sat čak za cenu manju od 5,000 dinara, dok neki sofisticiraniji ručni satovi, kao što su Casio G-Shock muški ručni sat ili Edifice muški ručni sat, mogu koštati i do nekoliko desetina hiljada dinara. 

Najskuplji modeli, koji imaju napredne funkcije kao što su solarno napajanje, GPS, radio-kontrolisani signal i druge, mogu koštati i do nekoliko hiljada dolara u svetu.

Casio muški satovi – prodaja muških Casio satova online

U našoj online prodavnici satova Watch pronađite veliki izbor ženskih i muških satova renomiranih brendova, različitog cenovnog ranga. Odaberite idealan model za sebe, poručite ga online ili posetite neku od naših prodavnica u Beogradu. 

Dostava za online kupovinu je potpuno besplatna, a vaš Casio muški sat će stići na željenu odresu u roku od 2 do 3 dana od trenutka kupovine, ili se možete odlučiti da vašu pošiljku preuzmete na nekom od mnogobrojnih paketomata širom zemlje!