Bulova satovi – širok izbor sa automatik i kvarcnim mehanizmom. Prilikom proizvodnje se koriste premium materijali, kao što su najfiniji metali, kristali, dijamanti, zlato, safir. Ukoliko se odlučite za Bulova sat, dobićete pouzdan i dugotrajan model inovativnog proizvođača sa visokim renomeom. Istražite kompletnu ponudu Bulova satova kod nas i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 32 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 32 rezultata

Satovi Bulova brenda sa renomeom

Kompanija Bulova nastala je je 1875. godine u Americi od strane češkog doseljenika koji se zvao Joseph Bulova, da bi već do Prvog svetskog rata otpočeli sa proizvodnjom ručnih satova, koji su viđeni kao naslednici do tada aktuelnih džepnih.

Jedna od najvećih inovacija od strane Bulova kompanije bio je Accutron – prvi električni sat ikada. Pored toga, merni instrumenti kompanije korišćeni su u svemirskim misijama NASA, od strane američke vojske i sportista.

Godine 2008. kompaniju otkupljuje Citizen, dok se proizvodnja odvija u Japanu, Hong-Kongu i Švajcarskoj. Već 2010. godine je plasirala svoju verovatno i najbolju kolekciju The Precisionist sa ultra visoko frekventnim kvarcnim mehanizmom sa tačnošću od 10 sekundi kašnjenja godišnje.

Odaberite pouzdan Bulova sat

Od samog starta kompanije primetan je fokus na izradi kvalitetnih modela visoke preciznosti. Tokom izrade se prilično vodi računa o detaljima, primeni novih tehnologija i svežim dizajnerskim idejama.

Rezultat izrade je sat Bulova brenda koji je dugotrajan, precizan i pouzdan. Bulova satovi stakla sačinjena su od vrhunskog materijala safira i pouzdanog mineralnog stakla. Najčešće korišćeni hirurški čelik siguran je kao opcija za narukvice.

Ujedno, kao dekorativni elementi neretko se pojavljuju zlato i dijamanti, pa zbog svega ovoga Bulova satovi imaju snažan prizvuk najvišeg luksuza.

Bulova satovi cena i prodaja online

Popularna kolekcija Bulova Classic satova sa elegantnim i bezvremenskim dizajnom pripada kategoriji pristupačnijih sa cenom do oko 30.000 dinara.

Modeli iz kolekcije Bulova Marine Star su prilagođeni za ronjenje i druge vodene sportove, pa imaju visok stepen vodootpornosti do 20 ATM. Poseduju i automatske mehanizme i hronograf, pa su ovi napredniji modeli u većem cenovnom rangu.

Bulova Curv je još jedna poznata kolecija, kada je u pitanju ručni sat Bulova, koju karakteriše elegantan ergonomski dizajn.

Bulova satovi prodaja – Bulova satovi Srbija

Bulova satovi Srbija cene – formirane u skladu sa specifikacijama bilo da su u pitanju muški Bulova satovi ili ženski modeli.

Ukoliko su vaša želja Bulova satovi Beograd je opcija sa nekoliko radnji za kupovinu na licu mesta. Takođe, naša online prodavnica satova Watch je omogućila bezbednu i praktičnu online kupovinu.

Satovi Bulova brenda – dostava u roku od 2 do 3 dana potpuno besplatno sa mogućnošću preuzimanja porudžbine na paketomatu!