Emporio Armani satovi odišu sofisticiranim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i preciznošću. Svaki Emporio Armani sat je prepoznatljivog stila poznatog italijanskog brenda, a kvalitetni materijali i mehanizmi čine ih dugotrajnim i funkcionalnim. Istražite našu ponudu i poručite svoj Emporio Armani sat online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 48 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 48 rezultata

Satovi Emporio Armani brenda kao sinonim za luksuz i eleganciju

Emporio Armani je podbrend Giorgio Armani brenda, koji je usmeren na tržište mlađih kupaca.

Emporio Armani satovi se ističu svojim jedinstvenim detaljima koji privlače pažnju, a svaki ručni sat je pažljivo dizajniran sa naglaskom na estetiku i funkcionalnost. U Emporio Armani kolekciji satova možete pronaći satove različitih stilova, od svedenih satova za svaki dan, pa do elegantnih satova za posebne prilike.

Pripremili smo odličnu ponudu Emporio Armani muških satova i Emporio Armani ženskih satova, koju možete pogledati i poručiti na sajtu ili posetiti naše radnje širom Beograda.

Emporio Armani satovi kao siguran i pouzdan izbor

Proizvodnju i distribuciju ovih satova vrši kompanija Fossil, a svaki Emporio Armani ručni sat napravljen je od visokokvalitetnih materijala kao što su hirurški čelik, koža i silikon. Mehanizam satova je pretežno kvarcni i pruža preciznost i sigurnost, dok su pojedini modeli automatski. Garancija na mehanizam koju imaju satovi Emporio Armani je 25 meseci.

Vodootpornost koju imaju Emporio Armani satovi je između 3 i 10 ATM u zavisnosti od modela, a funkcije koje mogu imati su datum, doba dana, štoperica, tahimetar i hronograf, što ih čini funkcionalnim i praktičnim.

Emporio Armani satovi cena i prodaja online

Emporio armani muški satovi i ženski satovi su srednjeg cenovnog ranga u odnosu na preostale podbrendove Armani brenda. Cenovni raspon satova kreće se od 20.000 do 60.000 dinara.

Emporio Armani satovi Beograd – satove možete poručiti online ili nas posetiti u nekoj od prodavnica u Beogradu kako bismo zajedno odabrali sat po vašoj meri.

Naša Watch online prodavnica satova je za sve online porudžbine obezbedila besplatnu dostavu na kućnu adresu ili do obližnjeg paketomata po vašem izboru i to u roku od 2 do 3 dana od kupovine.