Police satovi su sinonim za urbanost i moderan dizajn. Spoj istaknutih boja, detalja i urbane estetike, čini da ovi satovi zasigurno budu primećeni na vašoj ruci. Odvažan dizajn koji podstiče individualnost uz kvalitet po pristupačnoj ceni glavne su karakteristike kojima se može pohvaliti svaki Police sat. Proverite našu ponudu, pronađite model za sebe i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 24 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 24 rezultata

Zašto da odaberete baš Police sat?

Brend Police osnovan je 1983. godine u Italiji. Iako su prvobitno počeli kao proizvođači dizajnerskih sunčanih naočara, kasnije su proširili svoju ponudu na različite modne dodatke, uključujući satove, bilo da je u pitanju Police muški ručni sat ili ženski Police sat.

Vrednosti koje ovaj brend zastupa uključuju individualnost, slobodu izražavanja i urbani, avangardni stil – što su upravo i glavne osobine koje opisuje Police satove. Police stavlja naglasak na stvaranje proizvoda koji su u skladu s modernim trendovima. Glavni moto Police satova, a i brenda, jeste “Biti jedinstven je odličan izbor”.

Tako se i glavne karakteristike Police satova ogledaju u urbanom i modernom dizajnu, hrabroj upotrebi boja i detalja, i dobrom odnosu cene i kvaliteta. Police je poznat po stvaranju satova koji se odlikuju jedinstvenim i izražajnim stilom, pružajući kupcima mogućnost da izraze svoju individualnost kroz ručni sat.

Police satovi, slično kao i Diesel satovi, poznati su po svom hrabrom, individualnističkom stilu, sa naglaskom na jedinstvenim,  a ponekad i provokativnim dizajnerskim elementima, i stoga su pre svega usmereni ka mlađoj publici koja ceni urbani stil i želi da se izrazi kroz svoje modne dodatke

Važno je istaći, da Police satovi vrlo uspešno kombinuju modu i funkcionalnost, nudeći proizvode koje pored atraktivnosti krasi i praktičnost i kvalitet.

Police satovi – odaberite Police sat urbanog dizajna

Police satovi su poznati po svom “rebel” – buntovničkom imidžu, koji je brend stvorio kroz svoje reklamne kampanje i saradnju s poznatim ličnostima. Jedan od najpoznatijih ambasadora brenda bio je David Beckham, koji je brendu pomogao da stekne globalnu prepoznatljivost.

Police satovi su izrađeni od različitih materijala, uključujući nerđajući čelik, kožu, pa čak i silikonske narukvice i mineralno staklo. Neki modeli mogu imati posebne funkcije, kao što su otpornost na vodu, hronograf, mogućnost uvida u dane u mesec ili dane u nedelji.

Najčešći mehanizam koji sadrže i muški i ženski Police satovi jeste kvarcni,poznat po svojoj preciznosti i pouzdanosti. Kvarcni ručni sat zahteva manje održavanja od mehaničkog sata i obično je povoljniji.

Kao brend koji se više fokusira na modu, teško je izdvojiti određene prepoznatljive modele Police satova. Ipak, ovaj brend nudi niz kolekcija koje se razlikuju po dizajnu i karakteristikama, a neke od njih su  Armor i Bushmaster Police satovi.

Police satovi cena i prodaja – Beograd i online

Cenovni opseg Police satova je prilično pristupačan u poređenju sa mnogim drugim proizvođačima satova. Kada su u pitanju Police satovi cena se obično kreće od oko 12,000 dinara do nekoliko destina hiljada dinara, u zavisnosti od modela, materijala i dizajnerskih detalja. Ova pristupačnost, u kombinaciji s jedinstvenim i modernim dizajnom, čini da su Police satovi popularan izbor među mlađom publikom.

Police satovi Beograd – vaš omiljeni muški ili ženski ručni sat možete poručiti online na našem sajtu watch.rs, ili ga možete pronaći u nekoj od naših maloprodajnih objekata širom Beograda. Proverite dostupnost različitih modela u našim prodavnicama i posetite nas da zajedno odaberemo vaš novi Police sat!