Festina ženski satovi decenijama su jedni od omiljenih satova modernih, sofisticiranih žena koje cene vrhinski kvalitet i stil. Sa raznovrsim kolekcijama koje kombinuju kvalitet, eleganciju, funkcionalnost i dizajn, ženski Festina satovi postali su sinonim za luksuz. Istražite našu ponudu i pronađite Festina ženski sat po svojoj meri!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 66 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 66 rezultata

Ženski satovi Festina brenda – vrhunski dizajn i kvalitet izrade

Festina ženski satovi izrađeni su sa naglaskom na kvalitet materijala i pažljivo birane detalje, a odabrani materijali narukvice i kućišta garantuju izdržljivost i luksuzan izgled. Koriste se visokokvalitetni hirurški čelik, luksuzna koža i silikon, pružajući satovima ne samo estetsku privlačnost već i dugotrajnost.

Mehanizam Festina ručnog sata je kvarcni, koji obezbeđuje visoku preciznost, dok pojedini modeli, kada su u pitanju satovi – ženski, imaju i solarni mehanizam.

Festina satovi ženski ne samo da su elegantni i izdržljivi, već takođe pružaju i razne funkcionalnosti, kao što su štoperica, dani u nedelji i datum. Kada je u pitanju vodootpornost koju Festina ženski sat ima, najčešće se izrađuju modeli sa 5 ATM, kao i oni sa 10 ATM.

Festina je brend koji razume da svaka žena ima jedinstven stil i različite potrebe. Zbog toga je njihova kolekcija ženskih satova izuzetno raznolika, kako biste pronašle savršen ručni sat za svaku priliku.

Od klasičnih i suptilnih modela, do modernih i smelih, ženski satovi Festina brenda imaju model za svaku priliku i ukus, a našu ponudu takođe smo obogatili i Festina muškim satovima.

Festina ženski satovi cena i prodaja online

Festina je poznata po tome što nudi vrhunske satove po konkurentnim cenama, što je razlog zašto su postali popularni među ljubiteljima satova širom sveta. U zavisnosti od modela za koji se odlučite cene se kreću od 10.000 do 30.000.

Garancija na baterije i mehanizam je 25 meseci!

U našoj online prodavnici satova Watch možete pronaći veliki izbor modela ženskih satova renomiranih brendova. Istražite našu ponudu i poručite online uz besplatnu dostavu ili nas posetite u nekoj od prodavnica, kako bismo zajedno odabrali sat po vašoj meri!