Casio ženski satovi poznati su po svom prepoznatljivom i unitaktnom dizajnu ali i brojnim funkcijama koje sadrže. Oni predstavljaju idealan spoj kvaliteta, funkcionalnosti i dizajna, pa su upravo oni čest izbor mnogih dama. Pogledajte našu ponudu, odaberite Casio ženski sat i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 189 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 189 rezultata

Ženski Casio satovi – funkcionalnost i dizajn

Pri izradi ženskih satova, Casio vešto kombinuje funkcionalnost sata sa elementima dizajna koji privlače pažnju. Veliki izbor stilova, materijala i boja omogućava je da svako pronađe Casio ženski sat po svom ukusu. Bilo da volite klasičan ili elegantan izgled ili pak sporski i moderan stil, Casio ženski satovi uklopiće se u vaš životni stil.

Osim različitih materijala narukvica, kao što su hirurški čelik, smola, metal, guma i koža, ovaj japanski brend proizvodi satove različitog oblika kućišta, po kojem su prepoznatljivi.

Casio ženski satovi – cena satova u odnosu na kvalitet

Ovaj brend posluje od 1946. godine i od samog početka neguje politiku: kvalitet po razumnoj i pristupačnoj ceni. Upravo zbog ovog Casio ženski satovi i Casio muški satovi očigledan su izbor mnogih.

Kada su u pitanju Casio ženski satovi, cene se kreću u raspodnu od 2.500 do 15.000 dinara u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Casio satovi ženski prate trendove mode, ali takođe imaju i napredne funkcionalnosti koje su bitne za moderne žene. Mnogi Casio satovi dolaze sa dodatnim funkcijama poput alarma, bluetooth-a, prikaza datuma, doba dana, dana u nedelji, a mnogi modeli imaju i dualno vreme i hronograf.

Jedna od najpoznatijih linija Casio satova svakako su G-Shock satovi, koji imaju svoju žensku verziju, odnosno Casio Baby G ručni satovi su poznata linija satova dizajniranih za žene.

Casio ženski satovi – prodaja ženskih Casio satova online

U našoj online prodavnici satova Watch pronađite veliki izbor muških i ženskih satova renomiranih brendova, različitog cenovnog ranga, bilo da tražite analogni ručni sat, digitalni sat, ili možda Vintage sat kod nas možete pronaći sve na jednom mestu.

Odaberite sat po svojoj meri i poručite ga online ili posetite neku od naših prodavnica. Dostava za online kupovinu je potpuno besplatna, a vaš Casio ženski sat će stići na željenu odresu u roku od 2 do 3 dana od trenutka kupovine, a takođe postoji mogućnost preuzimanja pošiljke na paketomatu!