Tommy Hilfiger satovi jesu fashion modeli odličnog kvaliteta i pristupačnih cena. Hilfiger satovi prepoznatljivog dizajna u elegantnom stilu i dominantim bojama brenda – plava, crvena i bela. Odaberite varijantu sa kvarcnim ili automatskim mehanizmom, model sa elegantnijim kožnim i narukvicama od nerđujućeg čelika ili casual varijantu sa silikonskom narukvicom. Poručite online u samo nekoliko koraka uz besplatnu dostavu!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 171 rezultat

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 171 rezultat

Odaberite Tommy Hilfiger sat čuvenog fashion brenda

Tommy Hilfiger je dobro poznato ime u svetu mode. Od 1985. godine pozicionirao se kao brend sa visokom reputacijom i bogatom ponudom odeće, aksesoara i satova.

Tommy Hilfiger satovi su kao i brend od koga dolaze na skali srednje luksuznih brendova. Prepoznatljiv dizajn, elegantan stil, funkcionalnost, kvalitet, dominantne boje plava, crvena i bela i fokus ka detaljima čine da svaki ručni sat Tommy Hilfiger brenda bude više nego prepoznatljiv.

Satovi Tommy Hilfiger brenda i čuvene kolekcije:

  • Tommy Hilfiger Decker – robusno kućište sa hronografskom funkcijom, posebno dizajnirani muški satovi;
  • Tommy Hilfiger Luke – ručni sat koji ima minimalistički i jednostavan dizajn;
  • Tommy Hilfiger Gavin – elegantniiji modeli.

Tommy satovi i važne karakteristike

U našoj Watch online prodavnici satova možete pronaći modele sa kvarcnim mehanizmom na baterije i visokom preciznošću, koji su ujedno jednostavni za korišćenje.

Drugi, manji deo ponude, jesu i Tommy Hilfiger satovi sa automatskim mehanizmom, koji energiju za rad dobijaju iz pokretanja ruke korisnika – modeli bez baterije namenjeni za prave entuzijaste. Satovi Hilfiger brenda se smatraju pouzdanim i preciznim, iako ne pripadaju grupi brendova koja koristi najsloženiji švajcarski mehanizam.

Ukoliko se odlučite za Hilfiger sat, ne očekujte ogroman broj funkcija za razne sportske i ekstremne aktivnosti. Funkcije kao što su prikazivanje dana u nedelji, datum, doba dana, ali i pouzdano mineralno staklo i relativno visoka vodootpornost, čine ih idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Kada na to dodamo prepoznatljiv i elegantan stil sa raznovrsnom ponudom modela orijentisanih ka detaljima, dobija se savršen fashion model za svaku priliku!

Odaberite stil i eleganciju – poručite online ručni sat Tommy Hilfiger!

Tommy Hilfiger satovi cene i prodaja online

Ukoliko vas interesuje Tommy Hilfiger sat cena modela je sasvim pristupačna za brend sa ovakvom reputacijom i prepoznatljivim kvalitetom. U našoj ponudi se modeli kreću u cenovnom rangu od 10.000 dinara do 30.000 dinara.

Nudimo i garanciju od 25 meseci na mehanizam i bateriju!

Tommy Hilfiger muški satovi i ženski Tommy Hilfiger satovi u bogatom rasponu modela!

Tommy Hilfiger satovi Srbija – široka ponuda modela dizajniranih sa posebnom pažnjom. Poručite online uz besplatnu dostavu. Svoju porudžbinu možete podići na obližnjim paketomatima širom Srbije ili je očekujte na kućnoj adresi.

Tommy Hilfiger satovi Beograd – kupovinu je moguće obaviti i na licu mesta u nekom od naših prodajnih objekata u Beogradu. Pre nego što nas posetite radi kupovine, proverite online dostupnost modela u radnjama.