Swatch satovi popularni su zbog kreativnog i originalnog dizajna, gde se pri dizajniranju kreatorima daje potpuna umetnička sloboda. Analogni prikaz vremena dodatno doprinosi autentičnosti i retro stilu, koji većina modela poseduje. Ujedno, Swatch satovi su oličenje švajcarskog kvaliteta sa pouzdanim kvarcnim mehanizmom. Istražite našu online ponudu i pošaljite upit za cenu Swatch satova za sebe ili drage ljude.

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 241 rezultat

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 241 rezultat

Satovi Swatch brenda – napravite svoju kolekciju za svaki outfit i priliku

Švajcarski biznismen, Nicholas Hayek, 1983. godine osniva kompaniju Swatch sa željom da primeni japanski kvarcni mehanizam satova nastao 1969. godine i ponudi kvalitetne, dugotrajne i povoljne modele tržištu.

Iako mnogi veruju da je Swatch dobio ime kao “švajcarski sat”, to zapravo nije istina, s obzirom da je u pitanju skraćenica od “second watch”, odnosno drugi sat. Ideja je bila u tome da svaki ljubitelj satova ima jedan luksuzni model za specijalne prilike, dok bi Swatch sat ili kolekcija njih bili vaši svakodnevni pratioci u svim prilikama.

Zbog toga svaki drugi dan nastaje makar jedan novi dizajn za sat Swatch brenda, dok se kreatorima daju potpuno odrešene ruke kako bi stvorili što autentičnije modele sa retro dizajnom idealnim za svaku priliku, koji na pravi način iskazuje stav i individualnost bez i da progovorite.

Sat Swatch brenda kao nepogrešiv izbor

Swatch satovi su na početku svoje proizvodnje smatrani tehničkim otkrićem jer se proizvode od samo 51 dela, za razliku od uobičajenih koji sadrže 90+ delova. Pa ipak, jednostavna i efikasna proizvodnja ne idu na uštrb kvalitetu, već isključivo doprinose nižim cenama na tržištu.

Swatch satovi su pravi primer produkta popularne kulture, nešto novo, drugačije, inspirativno i alternativno. Samo neki od umetnika koji su učestvovali u dizajniranju satova Swatch brenda jesu Keith Haring, Damien Hirst, Kiki Picasso, Vivienne Westwood.

Jedna od poznatih kolekcija je i Swatch big bold inspirisana smelim idejama, i još smelijim karakterima onih koji odaberu baš ovaj ručni sat, bilo da su u pitanju satovi ženski ili muški.

Još neke od najpoznatijih kolekcija, čiji se modeli najviše traže jesu:

  • Swatch Brownee – Ovaj model se odlikuje zemljanim tonovima i često sadrži nijanse smeđe boje, pružajući elegantan i sofisticiran izgled. Njegova paleta boja često je inspirisana prirodom, što ga čini savršenim za one koji vole nenametljiv stil.
  • Swatch Cobalt Lagon Ovaj model je inspirisan tirkiznom bojom mora i plavim nijansama, što mu daje svež i vibrantan izgled. Često je povezan sa letnjim temama i odličan je izbor za one koji žele dodati boju svom svakodnevnom stilu.
  • Swatch Capanno – Dizajn ovog sata često se oslanja na prirodne materijale i teksture, poput drveta ili tekstila. To ga čini idealnim za ljubitelje rustičnog ili vintage stila.
  • Swatch Irony – Ova linija se odlikuje korišćenjem metala u svom dizajnu, pružajući robustan i izdržljiv izgled. Modeli iz Irony kolekcije često kombinuju eleganciju sa savremenim dizajnom, idealno za poslovne i formalne prilike.
  • Swatch Unisex – Kako i samo ime sugeriše, ova linija satova je dizajnirana tako da odgovara i muškarcima i ženama. Nudi širok spektar boja i stilova, pružajući fleksibilnost za svaku priliku.
  • Swatch Irony Chrono 1996 – Ovaj model iz 1996. godine predstavlja kombinaciju Irony serije sa hronografskim funkcijama. Karakteriše ga metalno kućište, preciznost i sportski izgled zbog dodatnih dugmadi i merača vremena na brojčaniku.

Modeli koji se izdvajaju po popularnosti jesu  ‎SWATCH Capanno sat – ovaj model može biti kako dečiji, ali tako unisex, i za muškarce i za žene, zatim SWATCH Brownee, i Swatch boxengasse sat.

Pogledajte ponudu kada su u pitanju, popularni Swatch satovi na našoj Watch online prodavnici satova i odaberite ženski Swatch sat, muški ili dečiji model.

Swatch satovi cena – Swatch satovi cene Srbija

Cene Swatch satova nisu istaknute na sajtu u skladu sa politikom švajcarske kompanije, ali cenu možete jednostavno dobiti na upit online ili u bilo kojoj našoj prodavnici.

Swatch satovi prodaja – Swatch satovi Srbija i Beograd

Ukoliko vas zanimaju Swatch satovi Beograd je grad u kome ih možete kupiti na nekoliko naših prodajnih mesta. Takođe, moguća je i brza i efikasna online kupovina na upit.