Fossil ženski satovi idealan su izbor za svaku damu koja želi sat izvanrednog dizajna, visokog kvaliteta po povoljnoj ceni. Jedna od najvažnijih karakteristika koju ima svaki Fossil ženski sat je dugotrajnost, zahvaljujući kombinaciji švajcarske i japanske proizvodnje. Istražite naš asortiman i odaberite sat sa kojim nećete pogrešiti!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 100 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 100 rezultata

Fossil satovi ženski – pronađite sat po vašem ukusu

Ženski Fossil satovi, kao i svi ostali Fossil satovi, prepoznatljivi su po eleganciji, urednom dizajnu i sofisticiranosti. Fossil se ističe po raznolikosti stila, pa bez obzira da li volite klasičnan, minimalističi dizajn ili preferirate upadljive i modernije satove, Fossil ima model koji će zadovoljiti vaš ukus.

Svaki Fossil ženski sat je pažljivo dizajniran sa naglaskom na detalje, koristeći samo najkvalitetnije materijale. Nerđajući čelik i koža visoke klase samo su neki od materijala od kojih se izrađuju i koji obezbeđuju kvalitet i dugotrajnost ovih satova. Najveći broj modela koristi mineralno staklo, koje pruža zaštitu od oštećenja i ogrebotina.

Ženski Fossil satovi – satovi visoke funkcionalnosti i praktičnosti

Osim što je ručni sat Fossil pažljivo dizajniran, uzimajući svaki detalj u obzir, Fossil ženski satovi pružaju i izvanrednu funkcionalnost i praktičnost. Veliki broj modela dolazi sa raznim funkcijama kao što su dani u nedelji, datum, hronograf i štoperica. Kada je u pitanju vodootpornost, najveći broj modela ima 5 ATM, dok pojedini modeli mogu imati i 10 ATM.

Fossil ženski satovi – cena i prodaja online

Ženski Fossil satovi spadaju u ženske satove srednjeg cenovnog ranga. Cena zavisi od modela za ručni sat za koji se odlučite, materijala od kojeg je napravljen i funkcija koje poseduje, a cenovni rang se kreće od 15.000 do 30.000 dinara.

Fossil ženski satovi prodaja online sa besplatnom dostavom

U online prodavnici satova Watch pronađite veliki izbor ženskih i muških satova renomiranih brendova.

Fossil ženski satovi Beograd – veliki izbor ženskih Fossil satova pronađite u našim prodavnicama širom glavnog grada ili ih poručite online u svega nekoliko koraka. Dostava za online kupovinu je besplatna, a vaš Fossil ženski sat biće na željenoj adresi ili obližnjem paketomatu u roku od 2 do 3 dana!