Seiko satovu su poznati po jedinstvenoj kombinaciji elegantnog i sportskog stila. Ne samo da se Seiko smatra vrhunskim brendom po pitanju dizajna u koji je, između ostalog, utkana i filozofija ovog japanskog proizvođača, već ih odlikuje i vrhunski kvalitet, velika preciznost i pouzdanost.  Pogledajtu našu ponudu i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 243 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 243 rezultata

Seiko sat – simbol za inovacije i preciznost

Brend Seiko osnovan je 1881. godine u Japanu. Osnivač Kintaro Hattori otvorio je radnju za popravku satova i nakon nekoliko godina počeo je proizvodnju sopstvenih modela, da bi danas ovo bio jedan od brendova sa veoma dobrom reputacijom i dugom tradicijom.

Glavne karakteristike Seiko satova obuhvataju preciznost, inovaciju, pouzdanost i elegantan dizajn. Ono po čemu su Seiko ručni satovi posebno poznati jesto to da se u njihovoj proizvodnji koriste različite tehnologije za merenje vremena – pa tako možete izabrati između  mehaničkih modela, kvarnih, kinetičkih ili Seiko solar modela

Seiko se takođe ističe svojom posvećenošću tradicionalnim veštinama izrade satova, dok se sa druge strane koriste najmodernije tehnologije za proizvodnju ovih satova.

Seiko satovi i najvažnije karakteristike

Jedna od zanimljivih činjenica o Seiko satovima jeste da su bili prvi proizvođači kvarcnih satova. Seiko je predstavio prvi svetski kvarcni sat, Seiko Astron, 25. decembra 1969. godine. Ovaj inovativni korak im je donio reputaciju pionira u industriji satova

Još jedna zanimljivost, koja govori u prilog tradicije Seiko satova, jeste da je ovaj brend bio zvanični vremenski čuvar za mnoge svetske sportske događaje, uključujući nekoliko Olimpijskih igara.

Seiko satovi – namenjeni da traju

Seiko brend nudi kvalitetne, elegantne i pouzdane satove. Bez obzira na to koliko novca planirate da izdvojite, možete biti sigurni da je u pitanju proizvod koji će vam odlično služiti i koji će odoleti vremenu.

Bilo da tražite Seiko muški sat, ili ženski Seiko sat, možete pronaći kvalitetan sat ovog brenda u skladu sa svojim budžetom. Vrhunski muški i ženski modeli Seiko satova su u rangu sa kvalitetom švajcarskih brendova, kao što je Swatch ili kao što su  Casio satovi, brend takođe sa dalekog istoka. 

Neki od najpoznatijih modela Seiko satova uključuju Seiko 5, Grand, Astron i Seiko Prospex liniju satova. Modeli poput Seiko Presage i Premier takođe su vrlo cenjeni. 

Seiko Prospex linija satova idealna je ako ste u tražite ručni sat nekoga ko je zaljubljenik u sport i avanture, bilo da se radi o sportovima na vodi, nebu ili na tlu, satovi iz Prospex linije biće vaš najbolji saveznik. Sa druge strane ručni sat iz Seiko Presage linije biće odličan za svakodnevno nošenje, bilo da su u pitanju poslovne prilike, elegantne ili opuštenije varijante, Presage Seiko model odlično će se uklopiti u sve svakodnevne varijante.

Seiko satovi cena i prodaja Seiko satova Beograd

Kada su u pitanju Seiko satovi cena varira u širokom rasponu, u zavisnosti od modela i serije. 

U ponudi ovog brenda su modeli koji su pristupačni široj javnosti, sa cenama koje počinju od oko 15.000 dinara, za neke modele Seiko 5. S druge strane, luksuzni modeli, kao što su oni iz Grand linije, mogu koštati desetine hiljada dinara. Posebno retki ili složeni modeli, kao što su Seiko Solar Astron GPS ili neki visoko kvalitetni mehanički satovi, mogu koštati više stotina hiljada dinara.

Pogledajte široku Watch ponudu ženskih i muških satova, odaberite idealan model za sebe, poručite online, i kroz 2-3 dana pošiljka stiže na vašu adresu, ili je možete preuzeti na nekom od brojnih paketomata širom Srbije.