Fossil satovi idealna su opcija kada želite model visokog kvaliteta po povoljnoj ceni. Pouzdanost i dugotrajnost Fossil modela kada su u pitanju muški satovi i ženski satovi garantuje kombinacija precizne japanske i švajcarske proizvodnje. Odaberite kvalitetne i moderne satove iz neke od popularnih kolekcija – Grant, Nate, Monroe, Machine, Minimalist i drugih. Pogledajte kompletnu ponudu i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 177 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 177 rezultata

Satovi Fossil brenda – vrhusnki kvalitet sa povoljnim cenama

Poznati američki brend satova Fossil, nastao je u Teksasu 1984. godine i već skoro 40 godina plasira na tržište modele šik i modernog dizajna u kombinaciji sa vintage stilom, i sa konstantnim inovacijama u odnosu na već postojeće kolekcije.

Fosil satovi produkt su Fossil Group kompanije, jedne od top 7 najvećih proizvođača satova po pitanju rasprostranjenosti na tržištu.

Izuzetno veliki kapital kompanije, dozvoljava joj da Fossil satovi budu izrađeni od najboljih materijala i isporučeni po povoljnijim cenama u odnosu na konkurenciju.

Pored toga, na povoljnost satova utiče Miyota mehanizam i aparatura poznata po izdržljivosti, stabilnom radu, retkim greškama, jednostavnom korišćenju i lakim popravkama.

Neke od najvažnijih karakteristika zbog kojih je svaki Fosil sat prepoznatljiv pravim ljubiteljima satova jesu japanski kvarcni mehanizam kompanije Miyota, izuzetna vodootpornost, hipoalergeni materijali, kao i narukvice napravljene od kože, gume, nerđujućeg čelika ili platna, ali i ženski i muški satovi koji imaju uvek aktuealan dizajn koji se lako uklapa za sve prilike. Fossil ručni satovi najčešće poseduju i funkcije datuma i dana u nedelji, hronografa, štoperice i sl. Pored kvarcnog mehanizma možete odabrati i modele ručnih satova sa automatik ili solarnim mehanizmom.

Fossil poseduje svoje ili licence vlasničke tehnologije kao što je BIG TIC iz 1998. godine i patentirana kombinacija automatsko/kvarcnog pokreta Twist.

Neke od najpopularnijih modela i kolekcija iz Fossil porodice satova jesu:

  • Fossil satovi Grant –  Ovo je jedan od klasičnih modela Fossil satova s analognim prikazom i vintage izgledom.
  • Fossil satovi Nate –  Ovaj model karakteriše sportski izgled sa velikim brojčanicima
  • Fossil satovi Q –  Ovo je serija pametnih satova koja kombinuje tradicionalni izgled sa modernom tehnologijom, s obzirom da se ovi satovi mogu povezati sa telefonima, ili putem aplikacije i imaju funckionalnosti za praćenje zdravlja i fitness performanski.
  • Fossil satovi Monroe –  Kolekcija koja odiše elegantnim i ženstvenim dizajnom.
  • Fossil satovi Machine – Fossil ručni sat iz ove seriji obično je robustan i muževan.
  • Fossil satovi Minimalist – Ukoliko volite minimalizam u dizajnu onda je ova kolekcija pravi izbor.
  • Fossil satovi Jacqueline –  Ovu žensku kolekciju karakteriše klasičan dizajn sa notom elegancije, kada je ženski Fossil ručni sat u pitanju.

Odaberite Fossil sat prema svom ukusu

Fossil Inc. obuhvata brendove Fossil, Relic, Abacus, Michele Watch i Zodiac Watch, a sa ciljem da kupcima pruži što bolju ponudu, Fossil svake godine plasira bar 500 novih muških i ženskih modela, plus radi na dizajnu starijih.

Fossil kompanija zapravo nije proizvođač satova, već koristi gotove mehanizme i sklapa ih, pa se tako ostavlja dovoljno prostora da se više vremena i resursa posveti dizajnu kućišta i brojčanika.

Čuvena je i drži rekorde po broju prodatih modela, kolekcija multifunkcionalnih Fossil Blue satova.

Pripremili smo odličnu ponudu kada su u pitanju Fossil muški satovi i Fossil ženski satovi, koju možete pogledati na sajtu i poručiti ili posetiti naše radnje širom Beograda.

Fossil satovi cena i prodaja Fossil satova

Ukoliko su vam na meti Fosil satovi cena modela je više nego povoljna u odnosu na visok kvalitet. Kada se kao odlučujući faktor za rangiranje po luksuznosti posmatra za bilo koji sat Fossil cena, možemo ih svrstati u srednji rang, ali sa vrhunskim kvalitetom i inovativnim dizajnom koji ima ovaj ručni sat.

Fossil satovi prodaja online brzo i lako uz besplatnu dostavu

Satovi prodaja Fossil brenda – poručite online sasvim jednostavno, nakon što ste odabrali ručni sat koji vam savršeno odgovara.

Naša Watch online prodavnica satova je za sve online porudžbine obezbedila besplatnu dostavu do vas ili do obližnjeg paketomata po vašem izboru i to u roku od 2 do 3 dana od kupovine.

Svi Fossil satovi imaju garanciju od 25 meseci, a ukoliko želite da kupite svoj Fossil sat u Srbiji možete nas posetiti u našim radnjama u Beogradu!