Festina satovi jesu sinonim za izuzetnost i dolaze od jednog od najvećih proizvođača na svetu. Sa preko 100 godina duge istorije, Festina je stvorila bogatu tradiciju i redovno donosi nove trendove na tržište. Danas je nastavila tradiciju kreiranja modernih stilskih, praktičnih i sportskih satova. Poručite online i očekujte brzu dostavu u roku od 2 do 3 dana.

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 151 rezultat

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 151 rezultat

Satovi Festina brenda – elegantni, praktični i inovativni

Festina Group nastaje 1902. godine i spada među vodeća imena u Evropi i svetu kada je u pitanju proizvodnja satova.

O popularnosti brenda dovoljno govori podatak da su Festina satovi bili sponzori i zvanični merači vremena na biciklističkom takmičenju Tour de France.

Satovi Festina brenda odlikuju se inovativnim dizajnom, funkcionalnom pouzdanošću i savršenom estetikom. Festina satovi, koje proizvodi ova strana kompanija, su garant za poštovanje standarda i kvaliteta.

Kako bi osigurao funkcionalnu pouzdanost i dizajnirao modele sa fenomenalnom estetikom, proizvođač koristi samo visokokvalitetne komponente i naprednu tehnologiju.

Festina satovi i čuvene kolekcije kao što su Automatic, Boifriend, Classics, Ceramic, Chrono Bike, Chrono Sport, Retro, Timeless Chronograph, Titanium i mnoge druge, obeležile su razvoj satova i postavile standarde na tržište.

Odaberite pouzdan i inovativan Festina sat

Za sve poštovaoce španskih i švajcarskih satova sa posebnim naglaskom na jedinstven stil i estetiku, Festina satovi su pravi izbor.

Ručni Festina sat je odličan za nošenje u svim prilikama, bilo da li je u pitanju posao, romantični izlazak ili nešto treće, Festina satovi se jednako dobro kombinuju kako u svakodnevnim, tako i u specijalnim prilikama. Iako prepoznatljivi po izradi ženskih Festina satova, kolekcije muških Festina satova nimalo ne zaostaju po popularnosti.

Elegantni analogni satovi Festina sa ili bez hronografa kao nezavisnog mehanizma za merenje vremena idealni su za svakodnevne prilike i svečane događaje.

Mineralno i safirno staklo visokog kvaliteta biće više nego dovoljno da zaštiti unutrašnje komponente i mehanizam. Najveći broj modela je sa kvarcnim mehanizmom, koji se smatra pouzdanim, kvalitetnim, jednostavnim za korišćenje i održavanje, dok na našoj Watch online prodavnici satova možete pronaći i modele na solarni pogon i automatske bez baterije.

Odaberite modele sa pouzdanim čeličnim narukvicama sa elegantnim prizvukom ili one od kože kao savršenu opciju kada želite biti sofisticirani.

Festina satovi cena i prodaja Festina satova online

Cene Festina satova u našoj ponudi dolaze u širokom rasponu do 90.000 dinara, tako da imate veliki broj mogućnosti po pitanju odabira. Odlučite se za ženski model ili muški ručni sat koji će savršeno odgovoriti na vaše potrebe i biti u skladu sa vašim istančanim ukusom.

Festina satovi prodaja – Festina satovi Srbija online

Satovi prodaja Festina online – kada odaberete sat po svom ukus, očekuje vas jednostavna, bezbedna i praktična online kupovina. Svoju porudžbinu možete podići već nakon 2 do 3 dana od momenta kupovine i to na jednom od mnogobrojnih paketomata širom Srbije ili vas paket može čekati na vašoj kućnoj adresi.

Dostavu vršimo potpuno besplatno i dajemo garanciju od 25 mesec na mehanizam i bateriju.

Festina satovi Beograd – ukoliko želite da obavite kupovinu na licu mesta, proverite stanje proizvoda online i posetite neko od naših prodajnih mesta. Proverite i kada je Festina satovi akcija.