Cerruti satovi odišu sofisticiranim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i preciznošću. Svaki Cerruti sat je prepoznatljivog stila poznatog francuskog brenda, a kvalitetni materijali i mehanizmi čine ih dugotrajnim i funkcionalnim. Istražite našu ponudu i poručite svoj Cerruti sat online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 46 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 46 rezultata

Zašto da baš Cerruti sat bude vaš izbor?

Glavne karakteristike Cerruti satova uključuju klasičan, sofisticiran dizajn, visokokvalitetne materijale i preciznost. Ovi satovi su poznati po svojoj eleganciji, jednostavnim, ali luksuznim dizajnima, i visokokvalitetnoj izradi.

Najpoznatiji modeli Cerruti satova često se menjaju u skladu s trenutnim modnim trendovima, ali je među najprepoznatljivijim modelima Cerruti 1881 sat, koji odražava godinu osnivanja Cerruti porodične tekstilne firme. Cerruti 1881 sat je namenjen muškarcima i ženama koji cene luksuz, minimalistički dizajn koji odražava modernu estetiku.

Posledično, i drugi Cerruti satovi su namenjeni onima koji cene luksuz, kvalitet i sofisticirani dizajn. Ovi satovi su idealni za formalne i poslovne prilike, ali su dovoljno svedeni i elegantni da se mogu nositi i svakodnevno, bilo da je u pitanju ženski sat ili muški model sata.

Pripremili smo odličnu ponudu Cerruti muških satova i ženskih Cerruti satova, koju možete pogledati i poručiti na sajtu ili posetiti naše radnje širom Beograda.

Cerruti satovi kao siguran i pouzdan izbor

Brend Cerruti osnovan je 1967. godine u Parizu, Francuskoj, od strane Nino Cerruti. Cerruti je poznat po svom luksuznom pristupu modi, sa posebnim naglaskom na visokokvalitetnoj izradi i sofisticiranom dizajnu. Brend Cerruti se vezuje za Italijansku porodicu koja ima dugu tradiicu, gde je prva tekstilna Cerruti fabrika osnovana 1881. Godine – prema čemu najpoznatija kolekcija satova upravo i nosi ime – Cerruti 1881 satovi.

Vrednosti brenda Cerruti satova odražavaju eleganciju, sofisticiranost, visoko kvalitetnu izradu i inovativni dizajn kada je ručni sat u pitanju. Cerruti stavlja naglasak na kvalitetu i beskompromisnu pažnju prema detaljima.

Cerruti satovi – najvažnije karakteristike

Cerruti satovi, često nazvani i Cerruti 1881 satovi po godini osnivanja, obično koriste kvarcni mehanizam, poznat po svojoj preciznosti i pouzdanosti. Međutim, neki od luksuznijih modela kada je u pitanju Cerruti ručni sat mogu koristiti automatski mehanizam.

Izrađeni od različitih materijala visokog kvaliteta, uključujući nerđajući čelik, kožu, safirno staklo, a neki modeli Cerruti satova mogu uključivati i zlato ili dijamante.

Satovi Cerruti brenda su uglavnom dizajnirani da budu otporni na vodu do određene dubine, što je označeno na brojčaniku ili poleđini sata. Na primer, oznaka WR 30M znači da je ručni sat vodootporan do 30 metara, međutim ovo ne znači nužno da je sat bezbedno koristiti duže periode pod vodom, posebno za aktivnosti kao što su ronjenje i plivanje. Uobičajeno ovo oznaka se odnosi na to da je ženski ili muški ručni sat otporan na prskanje vode ili kišu, ali ga ne treba potapati u vodu. U Watch prodavnici možete izabrati Cerruti satove vodootpornosti od 3ATM – 20ATM.

Neke od dodatnih funkcija koje može imati Cerruti sat u zavisnoti od modela jesu: datum, doba dana, štoperica, tahimetar i hronograf, što ih čini funkcionalnim i praktičnim.

Cerruti satovi cena i online prodaja Srbija

Cenovni opseg Cerruti satova može varirati značajno, u zavisnosti od modela i materijala. Uobačajeno kada su u pitanju Cerruti satovi cene se kreću od nekoliko desetina hiljada do nekoliko stotina hiljada dinara za luksuznije modele.

Cerruti satovi Beograd – satove možete poručiti online ili nas posetiti u nekoj od prodavnica u Beogradu kako bismo zajedno odabrali sat po vašoj meri.

Naša Watch online prodavnica satova je za sve online porudžbine obezbedila besplatnu dostavu, a svoj ručni sat možete očekivati u roku od 2 do 3 dana od poručivanja, na kućnoj adresi ili na najbližem paketomatu širom Srbije.