Daniel Klein satovi idealna su opcija sa kvalitetnim modelima iz budget-friendly kategorije. Jednostavni za korišćenje, pouzdani i precizni zbog kvarcnog mehanizma. Daniel Klein sat je najčešći odabir kupaca koji žele stilizovan sat jedinstvenog dizajna po povoljnoj ceni. Istražite celokupnu ponudu na našem sajtu, odaberite model u skladu sa sopstvenim ukusom i poručite u par koraka!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 558 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 558 rezultata

Satovi Daniel Klein brenda – povoljni i pouzdani

Daniel Klein brend osnovan je 1998. godine i od tada je sve popularniji sa prisustvom u preko 65 zemalja sveta i fokusom na modu, zbog čega su i Daniel Klein satovi produkt kreativnog i inovativnog dizajna.

Ukoliko se odlučite za sat Daniel Klein brenda, dobićete pouzdan kvarcni sat – jednostavan za korišćenje, precizan i dugotrajan. Kućišta satova su najčešće izrađena od nerđujućeg čelika sa brojčanicima i staklom od mineralnog kristala što uliva dodatnu sigurnost.

U zavisnosti od modela, narukvice su od kože, metala i silikona, što vam ostavlja dovoljno prostora da odaberete model prema vašim dizajnerskim preferencijama.

Nisu najbolji odabir ukoliko želite vodootporan model, s obzirom da imaju nizak stepen otpornosti do svega 5 ATM. Daniel Klein satovi su budget-friendly idealni kao opcija za kupovinu poklona, s obzirom da se mogu pronaći fino dizajnirani modeli sa izgledom sličnim onih kod luksuznih brendova, dok je cena više nego prihvatljiva. Daniel Klein ženski satovi su idealan poklon za sve dame koje vole moderan dizajn satova koje će nositi svakoga dana.

Daniel Klein satovi cena i prodaja

Ukoliko ste zainteresovani za Daniel Klein sat cena je sasvim povoljna i na našoj Watch online prodavnici satova ih u najvećem broju slučajeva možete pronaći u vrednosti do 10.000 dinara.

Danijel Klejn satovi sjajna su opcija za kupovinu poklona ili kada sebe želite da obradujete kvalitetnim modelom po sasvim razumnoj ceni, pa obavezno pogledajte ponudu za ženske Daniel Klein satove i muške Daniel Klein satove.

Daniel Klein satovi prodaja online

Daniel Klein satovi cene će vas oduševiti, pa zato pogledajte dostupnost svih modela u radnjama i to na našem sajtu ili jednostavno obavite kupovinu online.

Dajemo garanciju od 25 meseci na sve Daniel Klein satove, bilo da su u pitanju Daniel Klein muški ili ženski satovi!

Poručite online i sačekajte dostavu na kućnoj adresi ili jednom od vaših obližnjih paketomata, dok porudžbinu možete pokupiti u roku od 2 do 3 dana nakon kupovine!