Skagen satovi spadaju u grupu modernih fashion satova idealnih za svaku priliku. Karakteristični su po svom minimalističkom dizajnu sa umirujućim bojama u pravom skandinavskom stilu. Ne zaostaju ni sa kvalitetom, s obzirom na pouzdani kvarcni mehanizam, kao i otporne materijale, mineralno staklo, čelik i titanijum. Istražite kompletnu ponudu i poručite model za sebe ili za vama drage ljude!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 50 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 50 rezultata

Satovi Skagen brenda – pouzdan i moderan odabir

Ono što je Ikea u svetu nameštaja, to je Skagen u svetu satova – minimalistički dizajn, odličan kvalitet i pristupačne cene.

Skagen Watches osnovali su Henrik i Šarlota Jorst 1989. godine, koji dolaze u Ameriku i otpočinju saradnju sa kompanijom Comtech Watches. Ubrzo su postali popularni sa svojim lepo dizajniranim fashion modelima sa pristupačnim cenama, što su osobine koje ih i danas krase.

Satovi Skagen brenda prodavali su se u Americi, Evropi, Aziji, a proizvodnja se odvijala u Hong Kongu. Fossil Group 2012. godine otkupljuje Skagen koji postaje deo ovog velikog konglomerata, gde pripadaju i Fossil satovi, Armani, Diesel, Michael Kors itd.

Proizvodnja i finalno sklapanje delova se prebacuje u Kinu, dok se pojedini delovi poput Miyota japanskih kvarcnih mehanizama uvoze.

Skagen sat – kvalitetni modeli minimalističkog dizajna

Osnivači kompanije su iz Danske, dok naziv brenda dolazi od imena jednog seoceta u ovoj državi, pa ipak nijedan sat Skagen brenda nije napravljen na ovoj lokaciji.

Međutim, sećanje na poreklo i same početke kompanije održava dizajniranje satova koje je oduvek bilo u duhu “danskog minimalizma”.

Dizajn je autentičan i poseban sa umirujućim nežnim i svetlim bojama koje na najbolji mogući način izražavaju primorski način života, što se posebno izdvaja kada je ženski ručni sat u pitanju.

Iako Skagen jeste fashion brend sa širokim izborom nakita, odeće i aksesoara, zbog čega se njihovi satovi primarno posmatraju kao sastavni deo outfit-a,  i vrlo su česti ženski satovi koji se biraju, Skagen satovi ne zaostaju ni po kvalitetu za drugim brendovima iz svog ranga.

Sat Skagen brenda poseduje kvarcni japanski mehanizam Miyota zaštićen hirurškim ili titanijumskim kućištem, dok je analogni brojčanik prekriven veoma pouzdanim mineralnim staklom za visok stepen zaštite.

Istražite bogatu ponudu naše Watch online prodavnice satova, odaberite modele po svom ukusu i poručite ženske Skagen satove i muške Skagen satove.

Skagen satovi cene i prodaja online

Ukoliko su vas privukli svojim minimalističkim i uglađenim dizajnom, pa finalni odabir jesu Skagen satovi cena je nešto što će vas svakako oduševiti. Većina modela spada u cenovni rang do 20.000 dinara, dok je samo nekoliko modela malo skuplje.

Skagen satovi prodaja online sa besplatnom dostavom

Skagen satovi Srbija – online kupovina je potpuno jednostavna, praktična i bezbedna. Poručite željeni artikal i očekujte ga na kućnoj adresi ili jednom od obližnjih paketomata širom zemlje u roku od 2 do 3 dana nakon kupovine.

Potpuno besplatna dostava!

Skagen satovi Beograd – kupovina je moguća i na licu mesta u jednom od naših prodajnih objekata u Beogradu. Proverite dostupnost proizvoda online.

Skagen satovi sa garancijom od 25 meseci na mehanizam i baterije!