Diesel muški satovi su odličan izbor za one koji se ne uklapaju u standardne okvire, već žele da spoje stil i funkcionalnost. U ponudi imamo veliki izbor muških Diesel satova koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i koji dolaze sa garancijom. Pogledajte ponudu i odaberite svoj idealan Diesel muški sat.

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 47 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 47 rezultata

Zašto da odaberete baš Diesel muški sat?

Diesel je italijanski brend osnovan 1978. godine od strane Renza Rossa. Iako je Diesel najpoznatiji po svom denimu, počeli su da proizvode satove 90-ih godina. Glavna karakteristika diesel muških satova jeste urbani, smeo, ali i mladalački stil. Diesel muški satovi su idealan izbor za sve poznavaoce i ljubitelje luksuznijih satova.

Bilo da želite da ukombinujete Diesel muški sat uz ležernu, poslovnu ili sportsku kombinaciju sigurni smo da ćete pronaći idealan muški ručni sat za sebe. Unikatan izgled, smeo stil, široke narukvice lako se mogu prilagoditi svakom stilu.

Kvarcni mehanizam, visokokvalitetni materijali izrade poput hiruškog čelika i mineralnog stakla čine da Diesel satovi muški budu dugotrajni i otporni na mnoge spoljne uticaje, što ih čini savršenim za nošenje svakoga dana.

Mnogi modeli kada je u pitanju Diesel ručni sat imaju i dodatne funkcije, kao što su alarm, pregled dana u nedelji, datuma, hronograf, štopericu, tajmer.

U watch prodavnici satova možete izabrati modele Diesel muških satova vodootpornosti od 3 ATM – 10 ATM. Važno je napomenuti da ručni sat sa ovom oznakom je pre svega dizajniran da podnese vodu, međutim nije optimalno koristiti ga za plivanje, ronjenje i potapati u vodu.

Diesel muški satovi – inovativnost i kvalitet u jednom satu

Pored neformalnog stila, koji se lako uklapa uz različite kombinacije, inovativnost je još jedna od karakteristika Diesel muških satova. Diesel nastavlja da inovira svoje ručne satove sa funkcijama poput povezivanja sa pametnim telefonom i drugim pametnim karakteristikama.

Neki od najpoznatijih modela Diessel muških satova jesu Diessel DZ7313 Mr. Daddy 2.0 koji je prepoznatljiv po tome što pokazuje vreme u četiri vremenske zone i svom velikom kućištu, još jedan veoma popularan model je i Diesel Mega Chief – možda i jedan od najpopularnijih modela sa svojim robusnim diazjnom i hronografom kao dodatnom funkcijom.

Postoji dosta skupljih brendova od Diesela međutim, za svoj neprevaziđen izgled, i cenu, muški Diesel satovi pružaju veoma dobar kvaliet. Slično kao Fossil muški satovi, i Diesel sat muški je dizajniran da bude trendi, ali i dalje funkcionalan i kvalitetan za svakodnevno nošenje. 

Diesel satovi muški – cena i online ponuda muških Diesel satova

Istražite široku ponudu muških Diesel satova online, ili nas posestite u nekoj od naših maloprodajnih radnji u Beogradu, i odaberite model koji odgovara baš vašem stilu i karakteru. U ponudi imamo i mnogobrojne Diesel ženske modele.

Kada je u pitanju cena Diesel muških satova, možemo ih svrstati u satove srednjeg cenovnog ranga, s obzirom da se cena kreće od 10,000 dinara pa do nekoliko desetina hiljada dinara.

Bez obzira koji model izaberete, možete biti sigurni da su Diesel muški satovi kvalitetni spoj stila i funkcionalnosti i definitivno će biti dodatak koji će privući pažnju, i ostaviti jak utisak!