Dodali ste proizvod u korpu

Pokloni za Novu godinu


Pokloni za Novu godinu – uronite u prazničnu euforiju i pripremite najbolje Novogodišnje poklone za sve bliske i drage ljude. Obradujte vaše voljene kvalitetnim modelom sata popularnih brendova, nakitom, naočarama ili aksesoarima iz Watch ponude. Prelistajte online asortiman, odlučite se za Novogodišnji poklon koji odiše stilom, ozbiljnošću i elegancijom, pa poručite!

Novogodišnji pokloni sa kojima nema greške

Dolazak Novogodišnje euforije i prazničnih uzbuđenja nam svima prija do momenta kada je potrebno smišljati ideje za veliki broj poklona i obilaziti tržne centre zarad kupovine. 

Međutim, stvari su mnogo jednostavnije kada pogledate kompletnu Watch online ponudu, sa brojnim modelima ženskih i muških satova popularnih fashion i luksuznih brendova. Za početak, proverite sjajnu ponudu Seiko muških satova, koji su savršena kombinacija funkcionalnosti i izgleda.

Pored toga, pripremili smo i ponudu brojnih drugih satova i proizvoda koji su savršene ideje za poklon za Novu godinu, tako da svoje najbliže možete obradovati brendiranim i modernim fashion dodacima. I ono što je kruna cele priče, sve proizvode možete poručiti online i očekivati dostavu u najkraćem mogućem roku!

Sjajna solucija pred praznične gužve. Zato sada proverite i koje su to naše ideje za Novogodišnji poklon za vaše najmilije.

Poklon za Novu godinu devojci – neka Nova godina bude spremno dočekana

Šta joj pokloniti za Novu godinu?

Pitanje koje mnoge muči iznova i iznova.

Kada se desi da poklon devojci za Novu godinu ne kupite na vreme, što i jeste često slučaj kod muškaraca, mogućnost online kupovine sa dostavom vam ovu stresnu situaciju svodi na komfornu kupovinu.

Jedan od razloga zbog kojih je Guess kao brend uspeo da izgradi popularnost svetskog nivoa jeste i činjenica da su svi njihov artikli proizvedeni sa posebnom pažnjom i osvrtom na detalje.

Iako je kompanija u početku bila okrenuta samo ka kupcima viših finansijskih mogućnosti, danas je ovo popularan fashion brend dostupan svima.

Međutim, nedostatak stila i elegancije nikada nije bio primetan čak i sa globalnim širenjem poslovanja. Pišemo sve ovo kako bi ste stekli utisak kao neko ko možda ne prati modne trendove, pa želimo da vas upoznamo sa njima i preporučimo Guess nakit iz naše ponude, sa kojim nema greške i biće savršen Novogodišnji poklon za devojku vaših snova.

Uz ove modele, Novogodišnji pokloni postaće vaša uža specijalnost. Preporučite ih i prijateljima za novogodišnje poklone!

Najpopularniji poklon za Novu godinu devojci

Pogledajte listu najtraženijih proizvoda koji su idealni novogodišnji poklon za devojku

Sada kada su odabrani pokloni za novu godinu za devojku, vreme je da pređemo na savete za dame.

Novogodišnji poklon za dečka – šta mu pokloniti za Novu godinu?

Iako muškarci važe za jednostavnije po pitanju odabira garderobe, obuće i modnih dodataka, ne potcenjujte njihov osećaj za stil i modu. Često je prikriven, pa probajte da ga istražite i naterate da ispliva na površinu. Tako će i vaši Novogodišnji pokloni biti kreativniji.

Ma koliko god ne delovali zainteresovano za modne detalje, da li zaista mislite da ih neće oduševiti sjajne Ray Ban naočare za sunce?

Popularni dizajn avijatičarskog modela prvo su nosili piloti i vojnici, a ove naočare su bile sjajna zaštita od sunca. Vremenom se dizajn menjao i unapređivao u skladu sa modernim tokovima, ali je jedno ostalo isto – Ray Ban je bezvremenski klasik u koga se zaljubite na prvi pogled.

Ovaj poklon za Novu godinu za dečka će biti još jedan razlog više da se zajedno radujete prvim danima proleća i sunčanim danima. 

Novogodišnji pokloni za roditelje

Idilična praznična atmosfera je period da se osvrnemo ka porodici i budemo zahvalni pre svega našim roditeljima na svemu lepom što tokom celog života čine za nas. Nova godina je pravi trenutak da ih obradujete lepim poklonom i pokažete koliko ih cenite.

Novogodišnji pokloni za roditelje treba da budu sofisticirani i da osim materijalne, pružaju i simbolične vrednosti.

Seiko modeli satova koje smo ranije pomenuli jesu sjajna opcija sa kojom nema greške, ali ukoliko je vaš otac više sportski tip, sjajni pokloni za novu godinu za tatu jesu G-shock muški satovi

Pravi Novogodišnji poklon za muškarca u bilo kom uzrastu!

Sa druge strane, idealan poklon za mamu za Novu godinu jesu Guess ženski satovi, simbol sofisticiranosti i nežnosti.

Najbolji pokloni za Novu godinu za decu

Kada vaši mališani dođu u godine kada igračke prestanu da budu zanimljive, dok je garderoba nešto što ih kao poklon za Novu godinu ne oduševljava, idealan Novogodišnji poklon za decu mogu biti dečiji satovi.

Možda i prvi zaista vredan poklon koji simbolizuje vašu ljubav prema mališanima, dok njih motiviše da krenu razmišljati sve zrelije. Ujedno se stiče pojam o vremenu i obavezama.

Ovi Novogodišnji pokloni za decu su dizajnirani tako da odgovaraju uzrastu mališana, a dolaze u širokom rasponu dezena, boja i kreativnih aplikacija.

Interesantni pokloni za Novu godinu za decu

Pogledajte listu najtraženijih proizvoda koji su idealni novogodišnji poklon za dečake i devojčice

Izabrani filteri

Korporativni pokloni za Novu Godinu

Briga o zaposlenima je glavni način kako da ih privolite da što duže ostanu vaši verni saradnici. Originalni pokloni za Novu godinu odličan su znak pažnje i vrsta benefita koja zaposlenima prija.

Pretpostavljamo da je ovo praksa i u vašoj firmi, a verujemo da nekada ideje ponestanu. Sa druge strane, sigurno je da imate ograničen budžet za ovu vrstu troškova pa ja najbolje da odabir kada su u pitanju kreativni pokloni za Novu godinu budu povoljni, ali vredni aksesoari iz naše ponude.

Kada dođe vreme da se kupuju pokloni za Novu godinu ideje koje smo vam dali odlična su opcija za kupovinu, ali i motivacija da pogledate celokupnu ponudu naših proizvoda popularnih brendova.

Sve što vidite na sajtu možete kupiti na licu mesta u jednom od naših prodajnih mesta u Beogradu ili još praktičnije i lakše – online kupovinom!

Ako su vam potrebni pokloni za Novu godinu za bilo kog člana porodice, mislili smo na sve! Proverite šta je Watch online prodavnica satova pripremila za vas.

Prijavite se za naš Newsletter
Newsletter