Dodali ste proizvod u korpu

Poklon za muškarce


Pokloni za muškarce vam pružaju mogućnost da obradujete bliske pripadnike snažnijeg pola, bilo da su u pitanju važni događaji ili prosto želite da im iskažete ljubav bez povoda. Svakog muškarca će oduševiti kvalitetan model sata, naočare ili komad muškog aksesoara. Prelistajte kompletnu Watch ponudu na sajtu i obavite praktičnu online kupovinu!

Originalni pokloni za njega

Iako možda nije neko ko preterano često pokazuje emocije, verujte nam na reč da će originalan poklon za muškarca biti pravo oduševljenje i da će mu sigurnu izmamiti širok osmeh.

Potrudite se da se poklon za muškarca savršeno uklopi uz njegov stil i da na najbolji mogući način iskaže njegov karakter.

Muški satovi su pokloni koji definitivno nikada ne izlaze iz mode i zašto bi menjali uvek sjajnu opciju za bilo koji važan povod? 

Pri tome, naša ponuda je toliko opsežna, da ćete sigurno pronaći model brenda koji promoviše vrednosti savršeno uklopive uz njegov način života, dok se ujedno izgledom podudaraju sa njegovim preferiranim tipom outfit-a.

Ekskluzivni pokloni za muškarce – za posebne datume!

Postoje oni posebni datumi sa kojima prosto povezujemo određene nama drage osobe. Bilo da je to njihov rođendan, dan kada ste ih upoznali, započeli emotivnu vezu ili zajedno ostvarili uspeh na poslovnom ili emotivnom planu, ne propustite priliku da se prisetite lepih momenata i da ih obeležite. Ukoliko ipak jeste u pitanju važan događaj kao što je rođendan, pogledajte i naše preporuke kada su u pitanju pokloni za rođendan!

Elem, lepo putovanje na daleku destinaciju ili večera u elegantnom restoranu uz luksuzan poklon za njega? 

Sjajan poklon za muža!

Ne ograničavajte darovanje ekskluzivnih poklona samo na vaše partnere, već mislite i na druge članove porodice. Zašto brata, oca ili sina ne biste častili luskuznim poklonom za diplomiranje, 50. rođendan ili rođenje deteta?

Iako veliki broj brendova za satove iz naše ponude ima modele različitog cenovnog ranga, pojedini se posebno ističu sa brojem primeraka koji prelaze u luksuznije varijatne.

Kao simbol luksuza i sofisticiranosti, slobodno možemo izdvojiti modele Tissot muških satova, koji su prepoznatljivi na tržištu kao simobl Švajcarskog kvaliteta!

Ljubavni pokloni za njega – iznenadite ga kada se najmanje nada

Krilatica brenda i proizvođača satova Festina jeste Festina Lente, što u prevodu sa latinskog jezika znači Žuri polako

Kada se spoje simbolična poruka brenda i odlična ponuda modela sa kvarcnim i automatskim mehanizmom, narukvicama od kože, hirurškog čelika i bezbroj funkcija, dobija se savršen ljubavni poklon za njega.

Želite da za poklon muškarca darujete nečim čija je poruka više od materijalnog i govori da ma koliko god vreme brzo prolazilo, da ćete uvek biti tu za njega?

Festina muški satovi su idealna opcija!

Ne dozvolite da vaš partner bude jedini koji daruje, već i sami preuzmite inicijativu i budite darežljivi, a sigurni smo da će on to znati višestruko da ceni, kao i da će želeti da se revanšira sa stilom.

Poklon za tatu – otac kao stub porodice zaslužuje poštvanje

Sigurni smo da nema potrebe naglašavati značaj stabilne očinske figure u svakoj porodici. On je neko ko će primiti čitav teret obaveza i nepogodnosti onda kada je najteže i biti prava podrška.

Bez obzira da li ste sin ili ćerka, verujemo da i sami razumete koliko je značajan uticaj oca, ali isto tako verujemo da ponekada zaboravite da iskažete ovu zahvalnost.

Pored povremenog iskazivanja zahvalnosti rečima i kroz emocije, kvalitetan poklon za tatu ne sme biti retkost.

Često se dešava da usled velikog broja rođendana prijatelja i dece, kojima se prosto više ugađa nego odraslima, zaboravimo važnost darivanja i odraslima u našoj okolini.

Naš je predlog da već danas promenite ovo i pogledate ponudu kada su u pitnaju Fossil muški satovi, prepoznatljivi po visokom kvalitetu izrade i dizajnu koji odiše ozbiljnošću. 

Poklon za muža – oduševite ga modnim detaljima po njegovom ukusu

Ne čekajte samo važne datume kako bi pronašle idealan poklon za muža. Pokažite mu koliko ga cenite bilo kada i osvežite vaš brak.

Neka muški pokloni za koje se odlučite budu idealan modni dodatak u njegovom stilu, pa prema tome pogledajte koliko je bogata ponuda kada su u pitanju muške naočare za sunce. Savršen izbor za letnji period i pred odlazak na zajedničko letovanje.

Pored ostalih satova iz naše ponude koje smo već pomenuli i za koje smatramo da su sjajan izbor, Casio muški satovi se takođe nameću kao odlična opcija. Ono što ih posebno izdvaja, a “kupiće” zrelog i odraslog muškarca jeste činjenica da su modeli ovog brenda izuzetno funkcionalni i otporni na spoljne uticaje, dok ove prednosti proizvođač nije iskoristio da bi umanjio kvalitet dizajna.

Za ljubitelje ovih malih ručnih pokazivača vremena na zglobu, a posebno za kolekcionare koji već poseduju veliki broj modela, dok nemaju gde da ih odlože na pravi način, pripremili smo i sjajnu ponudu za kolekcionarske kutije za satove.

Ukoliko je vaš muž pravi ljubitelj časovnika i već ima više nego pristojnu kolekciju, zajedno sa sjajnim mesto za odlaganje, naša je preporuka da pogledate šta se nalazi od korisnih modnih detalja, kao što su novčanici, traveler case-ovi i slično u ponudi naše kožne galanterije.

Verujemo da su ovo odlični primeri iz definicije kako originalni pokloni za muškarce treba da izgledaju!  

Muški pokloni kao simbol muževnosti

Za šta god da se na kraju odlučite kada su u pitanju muški pokloni, jedno morate znati. Kada god vam na pamet padne pitanje: šta pokloniti muškarcu?…Samo razmišljajte o tome da poklon mora biti odraz njegove muževnosti, dopuna interesovanja i u skladu sa stilom i afinitetima koje gaji.

Ne zaboravite da muški nakit pored svih ostalih preporuka može biti sjajna opcija za samouverene muškarce koji prate modne trendove i žele da u svakom trenutku izgledaju savršeno. Pokušajte da i sami odgonetnete pitanje koje se tiče toga kakav komad nakita bi njemu pristajao savršeno.

A ko ga bolje poznaje nego vi sami?

Ukoliko su vam što pre potrebni kreativni pokloni za muškarce ideje koje smo dali bi trebale da budu sasvim dovoljan izbor mogućnosti i inspiracije. Watch online prodavnica satova i modnih detalja je sjajna opcija za online kupovinu, pri čemu će dostava biti obavljena u najkraćem roku!  

Prijavite se za naš Newsletter
Newsletter