Daniel Klein ženski satovi predstavljaju idealnu kombinacuju stila i elegancije sa pristupačnom cenom. Modeli ženskih satova ovog brenda zadovoljiće najrazličitije ukuse, a njihova pouzdanost i preciznost rezultat je pažljive izrade, kvalitetnih materijala i kvarcnog mehanizma. Istražite našu ponudu koju čine ženski Daniel Klein satovi, odaberite onaj po svom ukusu i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 221–240 od 302 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 221–240 od 302 rezultata

Daniel Klein satovi ženski – kvalitet, dizajn i pristupačnost

Daniel Klein ženski satovi idealan su odabir ukoliko želite moderan i kvalitetan sat po povoljnoj ceni. Prateći poslednje trendove, brend Daniel Klein kreira moderne ženske satove različitog stila i dizajna, koji se mogu nositi svakodnevno, ali i u posebnim i elegantnim prilikama.

Daniel Klein satove odlikuje pouzdan kvarcni mehanizam, jednostavno korišćenje i preciznost. Ženski Daniel Klein satovi najčešće imaju kućišta izrađena od nerđajućeg čelika sa staklom od mineralnog kristala što obezbeđuje njihovu dugotajnost.

Za izradu narukvica, od materijala se najčešće koristi metal, a zatim koža i silikon. U zavisnosti od modela za koji se odlučite, funkcije koje ima Daniel Klein ženski ručni sat mogu biti prikaz datuma, dana u nedelji i doba dana. Kada je u pitanju kontakt sata sa vodom, potrebno je biti obazriv, jer Daniel Klein ženski satovi imaju vodootpornost do 3 ATM.

Istražite i ponudu za muške Daniel Klein satove, pa obradujte i svoju drugu polovinu.

Daniel Klein ženski satovi cena i prodaja online

Ukoliko su vaš izbor Daniel Klein ženski satovi cena je ono što će vas obradovati! Ovi satovi spadaju u kvalitetne ali istovremeno povoljnije opcije sa cenom nižom od 10.000 dinara, bilo da tražite Daniel Klein ženski ručni sat ili Daniel Klein muški ručni sat.

Naša online prodavnica satova Watch, na jednom mestu je okupila ženske i muške satove renomiranih svetskih brendova. Istražite ceo asortiman i odlučite se za neki od modela po vašem ukusu. Kupovinu ženskog Daniel Klein sata možete obaviti jednostavno online putem uz besplatnu dostavu u roku od 2 do 3 dana ili odlaskom u neku od naših prodavnica.

Proverite u kojoj prodavnici se nalazi vaš željeni model i posetite nas!