Dodali ste proizvod u korpu

Povraćaj sredstava

Ukoliko želite da vratite paket to je moguće uraditi na sledeći način: kontaktirajte nas na +381 60 838 2117 ili na e-mail adresu info@watch.rs . Potrebno je da nam dostavite broj računa (otpremnice), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate račun.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na Vaš tekući račun i nije moguće novac poslati kurirskom službom!

U slučaju da ste robu platili delimično ili u celosti putem platnih kartica, bez obzira na razlog vraćanja, naša internet prodavnica je u obavezi da Vam sredstva vrati isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj novca na Vaš račun.
Artikle koje ste poručili ne možete slati na adrese sa računa
(otpremnice) ukoliko pre toga niste kontaktirali naše Online operatere! Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku.

Pravo na odustajanje

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Watch is Watch d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca koji se smatra potrošačem ( fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti) , da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod  predat. Prilikom odustanka  kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Obrazac/ izjava o odustanku ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Obrazac/ izjava o odustanku mozete da preuzmete na ovom linku – “Izjava o odustajanju”-.

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca, ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustajanje. Po isteku  14 dana nakon što je kupac  poslao obrazac, proizvod se više ne može vratiti.

Prilikom povraćaja, robu je obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.