Dodali ste proizvod u korpu

Politika privatnosti

Informacije – Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet online prodavnice WATCH obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:

1. Proveru i isporuku narudžbina
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Administracija nagradnih igara
5. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.watch.rs ili kreiranja narudžbina saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogucili kupcima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Dodatni podaci o ličnosti prikupljaju se isključivo na osnovu saglasnosti lica, na primer u slučaju registracije korisničkog naloga, prijave za newsletter, direktan marketing, ankete, putem kontakt obrasca, putem telefona ili putem e-maila, konkursa ili izvršenja ugovora, u skladu sa utvrđenom svrhom, odnosno radi odgovora na upit, slanja newsletter-a i drugog marketing materijala, izvršenja ugovora ili druge obaveze, odnosno uz saglasnost lica, a kako je bliže opisano u nastavku ovog dokumenta.

Ako ste dali pristanak za prijem newsletter-a preko e-mail, sms, vibera, i/ili za prijem drugog marketing materijala koji sadrži obaveštanje o aktuelnim ponudama i promocijama, koristimo e-mail adresu odnosno broj telefona i eventualno ime za slanje informacija o proizvodima, promocijama, nagradnim igrama/konkursima, novostima i ponudama prodavnica. Ako prilikom prijave na newsletter odaberete opciju da želite da primate poruke koje su više prilagođene vašim interesovanjima, te nam u tu svrhu date podatak o polu i uzrastu, Društvo će navedene podatke obrađivati kako bi se filtrirao sadržaj koji je prilagođen vašim interesovanjima, to jest kako bismo vam ponudili proizvode za koje je utvrđeno da ih preferiraju korisnici istog pola i istog uzrasta, a sve u cilju olakšavanja pretraživanja naše ponude.

U skladu sa Zakonom, nećemo obrađivati podatke povezane s:
•    rasnim ili etničkim poreklom;
•    političkim mišljenjem;
•    verskim ili filozofskim uverenjem;
•    članstvom u sindikatima;
•    genetskim funkcijama;
•    zdravljem;
•    seksualnim životom;
•    kaznenim presudama ili srodnim sigurnosnim merama;
•    biometrijskim podacima;
•    genetskim podacima.

 

Ko ima pristup Vašim ličnim podacima?

Vaše lične podatke smatramo poslovnom tajnom te ih kao takve štitimo u skladu sa važećim zakonskim propisima i najboljoj praksi.

Unutar naše kompanije, pristup podacima, koje ste nam stavili na raspolaganje, imaju samo one organizacione jedinice, odnosno oni zaposleni kojima su isti neophodni za ispunjenje svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni.