Dodali ste proizvod u korpu

Pokloni za rođendan


Pokloni za rođendan idealna su prilika da pokažete koliko vam draga osoba znači. Bezvremenski rođendanski pokloni u vidu modnih detalja kao što su satovi svetski poznatih brendova, zatim nakit, aksesoar i naočare, jesu idealan izbor sa kojim ne možete pogrešiti. Pogledajte kompletnu ponudu i zatim poručite rođendanski poklon online!

Pokloni za rođendane za sve bliske ljude

Zašto bi rođendanski pokloni bili ikakvo opterećenje kada znate da naša široka ponuda satova i drugih modnih detalja pruža rešenja za sve vaše drage ljude. 

Pogledajte naše preporuke za kupovinu muškog, ženskog ili dečijeg poklona, kao i preporuke za poklone za sve uzraste.

 Ženski pokloni za rođendan – obradujte vaše dame

Da li kao nametnuto mišljenje od strane pripadnica lepšeg pola ili prosto činjenica koja se pokazala proverenom u praksi, muškarci imaju većih poteškoća da odaberu poklone za svoje izabranice, ali i druge dame u svom okruženju.

Bilo kako bilo, stanje stvari se sada može drastično brzo promeniti, i to baš onda kada odlučite da vaš odabir za poklon za rođendan devojci i budućoj supruzi budu ženski satovi iz bogate Watch ponude.

Takođe, uprkos romantičnoj ljubavi prema jednoj ženi, ne smete zaboraviti na svoje prijateljice koje su godinama bile tu za vas, a datum rođendana je prava prilika da obnovite drugarstvo.

Domišljati i kreativni pokloni za rođendan drugarici učiniće je ponosnom što uz sebe ima takvog prijatelja. Zašto i u tom slučaju ne biste uzeli naže ženske satove u razmatranje? Sigurni smo da ćete pronaći nešto baš po njenom ukusu.

Pokloni za rođendn za muškarce

Ukoliko se vodimo logikom iz prethodnog segmenta kada smo davali predloge muškarcima kakav poklon devojci za rođendan, ali i najboljoj drugarici ili sestri da kupe, ona nam pokazuje da su žene kreativnije u davanju poklona.

Pa ipak, kreativnosti jednom dođe kraj, pa izvor mašte presuši. Zato smo mi tu da pružimo ideje za poklon za rođendan dečku, mužu ili možda nekoj drugoj bliskoj osobi jačeg pola.

Ma koliko god sat na ženskoj ruci bio odraz sofisticiranosti i elegancije, toliko je kod muškaraca on odraz muževnosti i samouverenosti.

Na vama je da prepoznate stil, afinitete i karakter muškaraca oko sebe i odaberete najbolji muški sat iz naše široke ponude.

Veliki broj mogućnosti kada je u pitanju kupovina darova krije se baš kod nas, s obzirom na bogatu ponudu satova svetski poznatih brendova. Jednako poštujte sve vama bliske muškarce, pa čak i kada se pojavi ljubav vašeg života, ne zaboravite ko je bio tu za vas od malih nogu.

Kod nas odaberite poklon za rođendan dečku, ali ne zaboravite ni na muža sa kojim ste već dugo godina zajedno. Ovakav poklon mužu za rođendan biće nešto što će osvežiti vaš odnos

Bez obzira da li imate muža ili ste još uvek u fazi zabavljanja, uvek ćete znati ko vam je prva i glavna muška figura u životu.

Zato, pronađite poklon za tatin rođendan, za koga smo sigurni da zaslužuje nešto kvalitetno i veliko, sa čime ćete mu pokazati neograničenu ljubav!

Poklon za rođendan detetu

Obradujte mališane fantasičnim poklonima za svaku važnu priliku. Na vreme ih naučite pravim vrednostima i tome da je neophodno poštovati tuđe i svoje vreme.

Dečiji satovi kreativnog dizajna i sa velikim brojem funkcija odlična su opcija kao rođendanski poklon zbog koga će se mališani definitivno obradovati.

Ove male zanimljive naprave će im biti jasan podsetnik o vremenu, olakšati prilagođavanje obavezama još od rane faze odrastanja i biti modni detalj zbog koji će se isticati među drugarima.

Najpopularniji pokloni za rođendan za decu

Pogledajte listu najtraženijih proizvoda koji su idealni rođendanski poklon za decu

Izabrani filteri

Kreativni pokloni za rođendan za sve uzraste

Baš kada je potrebno odabrati pravi poklon za rođendan ideje su najčešće te koje vam nedostaju da kompletirate čestitku. Posebno može biti opterećujuće odabrati adekvatan poklon za rođendan onda kada vama draga osoba puni neki od jubilarnih rođendana.

Više ne morate brinuti oko nedostataka ideja, jer imamo predlog za originalan poklon za rođendan za svaki uzrast.

Poklon za 70. rođendan i poklon za 60. rođendan

Kada vama draga osoba dođe u ozbiljnije godine, sigurno je da osećate dozu poštovanja za još jednan stepenik više nego ranije. Poklon za 70 i 60 godina zbog toga mora biti poseban.

Ukoliko su vaš odabir časovnici, naša je topla preporuka da za ovako važne jubileje odaberete klasične modele Tissot satova prepoznatljivih po “Švajcarskom kvalitetu” i luksuzu kojim odišu.

Uz ovako kvalitetan model i bezvremenski klasik koji ostavlja bez daha sve prisutne, preporučujemo da odaberete i kolekcionarske kutije za satove, koje će biti sjajno mesto za odlaganje i pokazivanje, samo za prave ljubitelje.

Poklon za 50. rođendan – originalni pokloni za 50. rođendan

Polovina jednog veka, možda i prvi momenat kada shvatimo prolaznost vremena, ali i trenutak sa dovoljno zrelosti da znamo živeti baš prema sopstvenom ukusu. 

Poklon za 50. rođendan za žene mora bez premca biti zaista fantastičan. Ovo je pravi trenutak da se ukaže na značaju dotične dame u vašem životu, pokaže poštovanje i oda počast za to što vam je bila podrška oduvek.

Ženski nakit u našem asortimanu može biti savršena opcija da odaberete nešto sa ukusom, lepo, elegantno i prefinjeno. Ovde se krije veliki broj modela svih cenovnih rangova, pa pogledajte ponudu, tako da je ovo savršen odgovor na pitanje kakav poklon mami za rođendan kupiti, ali i supruzi ili drugom bliskom članu porodice.

Bez mnogo razmišljanja vam možemo preporučiti i bogatu ponudu muškog nakita kada vašem muškarcu u zrelim godinama želite iskazati ljubav. Takođe, zašto ga ne biste obradovali i kvalitetnim parom naočara jednog od sjajnih brendova kod nas. Ovaj poklon za 50. rođendan muškarcu biće pun pogodak u metu.

Poklon za 40. rođendan

Polovina jednog veka, možda i prvi momenat kada shvatimo prolaznost vremena, ali i trenutak sa dovoljno zrelosti da znamo živeti baš prema sopstvenom ukusu. 

Originalan poklon za rođendan učiniće da početak srednjih godina života počne na više nego kvalitetan način. Sigurni smo da će ovaj rođendan ispratiti i vesela žurka, pa tako i vi mislite na vašeg slavljenika na vreme. 

Razmišljajte o korisnosti i praktičnoj upotrebi poklona za osobu ovih godina, s obzirom da je uz malu decu, uspešnu karijeru i sve ono što sa time sledi, neophodno imati aekvatna pomagala i detalja koji odišu ozbiljnošću.

Naša preporuka su proizvodi kožne galanterije, gde se između ostalog nalaze novčanici i drugi kvalitetni pokloni od kože. 

 Poklon za 30. rođendan – najbolji pokloni za rođendan za prvi veliki jubilej

Večito pitanje je šta mu ili njoj kada napuni 30. godina, s obzirom da je ovo prvi veliki jubilej, pa nas sve po malo hvata panika. Podmladite ih jednim kvalitetnim fashion urbanim modelom sata za svakodnevno nošenje i podsetite ih da su godine i ceo život i dalje pred njima. 

Naša preporuka su svakako G-shock satovi koji dolaze u šriokom rasponu modela prema funkcijama, kvalitetu izrade i ceni.

Najpopularniji pokloni za jubilarni rođendan

Pogledajte listu najtraženijih proizvoda koji su idealni rođendanski poklon za jubilarni rođendan

Poklon za 18. rođendan – vaši mališani konačno odrastaju

Bilo bi sjajno da poklon za 18. rođendan bude takav da vašim novopečenim odraslim osobama u kući pokaže određenu dozu ozbiljnosti. Jedan kvalitetan sat biće pravi izbor!

Nadamo se da posle čitanja ovog teksta neće biti problema kada je u pitanju poklon za muškarca za rođendan, za damu ili dete. Odaberite neku od preporuka iz naše ponude i poručite online željeni poklon za rođendan ili nas posetite radi kupovine.

Prijavite se za naš Newsletter
Newsletter