Dodali ste proizvod u korpu

Faq

1. Da li se mogu poručiti modeli koji trenutno nisu dostupni?

Ispod svakog artikla je naznačena dostupnost i u kojoj radnji je proizvod dostupan. Ako je trenutno artikal nedostupan možete kontaktirati naš call centar (060/838 2117) ili poslati upit i proveriti da li je moguće poručiti željeni proizvod.

2. Greška prilikom poručivanja?

Greška se može izmeniti kada se ulogujete na Vaš nalog ili pozivom na broj 060/838 2117 kako bismo u što kraćem roku ispravili grešku a Vaša porudžbina bila na Vašoj kućnoj adresi.

3. Način i rok isporuke?

Poručivanjem putem Watch.rs sajta isporuku vrši Dexpress kurirska služba na teritoriji Republike Srbije a rok isporuke je 2 do 3 radna dana. Isporuka se vrši od 08h do 17h i dostava je besplatna.

4. Zamena artikla za drugi?

Ukoliko artikal nije oštećen i korišćen imate mogućnost zamene u roku od 14 kalendarskih dana. Troškove vraćanja snosi kupac osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Roba mora biti vraćena u istom stanju u kom je i isporučena, narukvica ne sme biti skraćena tj. mora biti fabričke dužine.

5. Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina:

Plaćanje pouzećem gotovinski ili platnom karticom u trenutku isporuke
Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

6. Povraćaj sredstava?

Ukoliko želite da vratite paket to je moguće uraditi na sledeći način: kontaktirajte nas na +381 60 838 2117 ili na e-mail adresu info@watch.rs . Potrebno je da nam dostavite broj računa (otpremnice), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate račun.
Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na Vaš tekući račun i nije moguće novac poslati kurirskom službom! Ukoliko artikal nije oštećen i korišćen imate mogućnost zamene ili povrata u roku od 14 kalendarskih dana. Troškove vraćanja snosi kupac osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Roba mora biti vraćena u istom stanju u kom je i isporučena, narukvica ne sme biti skraćena tj. mora biti fabričke dužine.

Prijavite se za naš Newsletter
Newsletter