Seiko muški satovi spojili su kvalitet, inovaciju i pouzdanost. Poznati po preciznosti, muški Seiko satovi su idealni za moderne muškarce koji cene funkcionalnost i eleganciju. Ono u šta možete bii sigurni kada su svi Seiko satovi u pitanju jeste da su u pitanju satovi koji će odoleti vremenu i koji će sigurno potrajati dugi niz godina. Istražite našu ponudu i pronađite idealan muški Seiko sat.

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 141–160 od 219 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 141–160 od 219 rezultata

Muški Seiko satovi – funkcionalnost i izgled

Seiko je japanski brend satova koji je osnovan 1881. godine. To je jedan od najstarijih i najcenjenijih proizvođača satova na svetu.

Seiko je poznat po tome što su sami razvili i proizveli sve komponente svojih satova, što je retko u industriji satova.

Kvalitet i preciznost su glavne reči koje opisuju Seiko brend, samim tim je i Seiko muški ručni sat prepoznatljiv po visokokvalitetnoj izradi i preciznosti. Ukoliko se odlučite za Seiko muški ručni sat budite sigurno da ste izabrali pouzdan i dugotrajan model.

Ono što takođe karakteriše ovog poznatog Japanskog proizvođača satova jeste i inovacija – Seiko brend je poznat po razvoju prvog kvarcnog sata na svetu, i prvog digitalnog kvarcnog časovnika. 

Danas, možete birati između Seiko muških satova različitih modela, uključujući kvarcne modele, mehaničke, solarne, i kinetičke satove. Takođe, Seiko satovi muški imaju više linija, uključujući Seiko Prospex (za ronioce), Seiko Presage (klasični satovi), i Seiko Astron (luksuzni satovi), ovo su upravo najpoznatiji modeli Seiko satova, i kada su u pitanju muški ručni satovi i kada su u pitanju ženski satovi.

Od klasičnih satova sa kožnom narukvicom, do sportskih satova sa gumenim kaiševima i hronografima, Seiko muški sat je dizajniran da zadovolji potrebe svakog muškarca. Sa kvalitetnim mehanizmom i garancijom, ovo je dugoročna investicija u stil i funkcionalnost. 

Pronađite Seiko muški sat po svom ukusu

Seiko muški satovi su prilagođeni različitim kupcima, od onih koji traže pristupačne, ali pouzdane i precizne satove, do onih koji traže luksuzne, high-end satove.

Seiko satovi muški za svakodnevno nošenje – Seiko nudi širok spektar satova koji su pogodni za svakodnevno nošenje, uključujući kako casual tako i formalnije modele, najpoznatija kolekcija upravo kada je ovakav ručni sat Seiko u pitanju jeste Seiko 5 linija, odnosno Seiko 5 sports muški ručni sat.

Za sportiste i avanturiste –  Seiko muški satovi, posebno Seiko Prospex linija uključuje satove dizajnirane za ronioce, pilote, i ljubitelje avantura, snažne i otporne na različite uslove. Na primer, Seiko Prospex sat je otporan na dubinu vode od 200m. Jedan od popularnih modela iz ove kolekcije je Seiko Prospex Sea sat. Ukoliko samo želite sat koji će se se uklopiti uz sportski stil, ali vam nisu potrebne dodatne funkcije, modeli iz Seiko 5 Sports linije, takođe mogu biti odličan izbor.

Seiko brend je mislio i na kolekcionare, pa tako možete izabrati i luksuzni muški Seiko sat, koji su predstavljeni u Grand Seiko liniji, koja je cenjena među kolekcionarima satova i karakateriše je sofisticiranu izrada i preciznost. Još jedan od poznatih Seiko modela je i Seiko Presage “Coctail Time” – sofisticirani sat sa prelepim sunčevim brojčanikom.

Seiko muški sat mogu da izaberu i ljubitelji tehnologijeSeiko Astron linija koristi GPS tehnologiju za automatsko podešavanje vremena u bilo kojoj vremenskoj zoni, što je idealno za putnike i poslovne ljude. Jedan od najpopularnijih modela iz ove linije je Seiko Astron GPS Solar.

Zaključjujemo da je Seiko sat namenjen različitim korisnicima, od casual, svakodnevnih, do luksuznih prilika, pružajući visokokvalitetne opcije za različite stilske i funkcionalne potrebe za muški ručni sat.

Seiko muški satovi – cena i prodaja muških Seiko satova

Kako smo istakli postoji mnogo namena Seiko satova, i posledično kada su u pitanju Seiko muški satovi cena varira takođe u zavisnosti od kolekcije i namene.  Seiko muški ručni sat može biti vrlo pristupačan, po ceni od oko 15,000 dinara, preko nekoliko desetina hiljada dinara, kao što su neki modeli Seiko 5 Sports satova koji su jedni od najpopularnijih, ali i do nekoliko stotina hiljada za luksuzne kolekcionarske modele. 

Svakako koji god model Seiko muškog sata da odaberete, ili ako je u pitanju ženski Seiko sat, ovaj brend garantuje odličan kvalitet za cenu, i mnogo dostupnih modela u srednjoj cenovnoj kategoriji.

U našoj online prodavnici satova Watch možete poručiti svoj Seiko muški sat ili nas možete posetiti na nekoj od lokacija u Beogradu. Dostava za online kupovinu je potpuno besplatna, a garancija koju imaju svi muški Seiko satovi je 25 meseci!