Hugo Boss satovi jesu sofisticirano stilizovani modeli, klasičnog izgleda i visokog kvaliteta, izrađeni od pouzdanih mineralnih stakala i kućišta od nerđajućeg čelika, najčešće u kombinaciji sa kožnom ili metalnom narukvicom. Detalji završne obrade pomažu da jednostavan dizajn i klasičan oblik dobiju luksuznu notu. Diskretan, poslovni dizajn je prepoznatljiv kada su u pitanju Hugo Boss satovi. Proverite našu ponudu, odaberite model i poručite uz besplatnu dostavu!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 40 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 1–20 od 40 rezultata

Zašto da Hugo Boss sat bude vaš izbor?

Hugo Boss satovi su namenjeni onima koji cene klasičan, sofisticiran stil i kvalitet. Ovi satovi muški i ženski su dizajnirani da budu elegantni i svedeni, što ih čini idealnim za poslovne i formalne prilike.

Elegancija, sofisticiranost, kvalitet i pažnja prema detaljima su upravo vrednosti Hugo Boss brenda, koji savrešeno oslikavaju i Hugo Boss satove, bilo da su u pitanju muški satovi ili ženski modeli.

Hugo Boss je posvećen stvaranju proizvoda koji su moderni, ali bezvremeni, sa naglaskom na visokokvalitetnu izradu i vrhunski dizajn.

Pored elegantnog dizajna, glavne karakteristike Hugo Boss satova uključuju kvalitetne materijale izrade i preciznost. Satovi se obično odlikuju minimalističkim i sofisticiranim dizajnom, sa jasnim linijama i klasičnom estetikom.

U ponudi Hugo Boss satova u našoj online prodavnici pronaći ćete elegantne primerke bilo da su u pitanju ručni Boss muški satovi, ili ženski Hugo Boss satovi.

Hugo Boss satovi su pozdan i moderan izbor

Brend Hugo Boss osnovan je 1924. godine u Metzingenu, u Nemačkoj. Iako je Hugo Boss prvobitno počeo kao proizvođač odela, brend se proširio na širok spektar luksuzne robe, uključujući satove.

Jedna zanimljivost u vezi sa Hugo Boss satovima je da oni nisu proizvedeni direktno od strane Hugo Boss kompanije, već su licencirani kroz Movado Group, poznatu kompaniju za proizvodnju satova.

Hugo Boss satovi se obično izrađuju od visokokvalitetnih materijala kao što su nerđajući čelik, koža i safirno staklo. U proizvodnji svojih satova, Hugo Boss najčešće koristi kvarcni mehanizam, poznat po svojoj preciznosti i pouzdanosti.

Slično kao i Emporio Armani satovi ili Michael Kors satovi, i ručni satovi Hugo Boss brenda su savršen spoj visokokvalitetne izrade i sofisticirane estetike, fokusirani na modu, kvalitet i dizajn.

Neki od najpoznatijih modela Boss satova uključuju Hugo Boss Black Classic, Hugo Boss Orange, Hugo Boss Essential, Hugo Boss Legacy muški ručni sat i Hugo Boss Ambassador. Takođe su poznate i kolekcije kao što su Hugo Boss Heritage, Hugo Boss Aeroliner i Hugo Boss Driver.

Hugo Boss satovi cene i prodaja Srbija

Kada su u pitanju Hugo Boss satovi cene se mogu kretati od nekoliko desetina hiljada dinara pa do nekoliko stotina hiljada dinara, zavisno o modelu i materijalima, i da li je u pitanju muški ili ženski ručni sat.

Hugo Boss satovi Beograd – proverite online dostupnost u našim radnjama širom glavnog grada ili poručite online. Vršimo dostavu širom zemlje u roku od 2 do 3 dana nakon kupovine, dok svoj Hugo Boss sat možete preuzeti i na najbližem paketomatu.

Dostava je potpuno besplatna, dok dajemo garanciju od 25 meseci na bateriju i mehanizam. Posetite watch.rs prodavnicu satova!