Dečiji satovi kreativnog dizajna oduševiće vaše mališane. Obradujte ih jednako lepim i korisnim poklonom koji će im pomoći da nauče kako da gledaju na sat i kako da planiraju svoje vreme. Satovi za decu imaju kvarcni mehanizam za odličnu preciznost i jednostavno rukovanje satom, adekvatno zaštitno staklo, narukvice od finih materijala i zanimljivije dezene i boje, što je mališanima posebno važno. Istražite kompletnu ponudu i poručite online!

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 21–40 od 140 rezultata

Izabrani filteri

Sortiraj:

  • Prikaži:

Prikaz 21–40 od 140 rezultata

Dečiji sat će mališane naučiti važne lekcije

Sat za decu idealan je poklon za vaše mališane, dok ujedno ovaj dečiji aksesoar možete posmatrati kao mnogo više od igračke i puke zabave.

Bilo da su u pitanju dečiji satovi za dečake ili dečiji satovi za devojčice, svojim najmlađima već od najranijih školskih dana omogućavate da se nauče poštovanju vremena.

Za početak, brže će naučiti da gledaju na dečiji sat, posebno ukoliko se odlučite za onaj sa analognim pokazivačem vremena. Kada dečiji ručni satovi postanu deo njihove svakodnevnice, brže će naučiti da cene vreme i da nikada ne kasne.

Ručni sat za decu koji je često na zglobu mališana koristan je alat za učenje discipline i poštovanje tuđeg vremena.

Satovi za decu – odaberite adekvatan dečiji ručni sat

Za razliku od satova za odrasle, odnosno muških satova i ženskih satova iz naše ponude, dečiji satovi su idealno prilagođeni njihovom uzrastu.

Pre svega, ručni satovi za decu u najvećem broju slučajeva dolaze sa kvarcnim mehanizmom, koji je pouzdan, precizan sa malim vremenskim odstupanjima na dnevnom nivou i jednostavan za korišćenje.

Satići za decu iz naše ponude dolaze u varijanti u najvećem broju slučajeva sa materijalom od mineralnog stakla ili pleksiglasa, što je sasvim dovoljna zaštita za satove ovog kalibra i cenovnog ranga.

Satovi dečiji za razliku od modela za odrasle nisu izrađeni od teških materijala poput čelika i drugih metala, pa su lagani i ujedno udobni za nošenje zbog narukvica od tekstila, smole, silikona, platna.

Dečiji satovi cene i prodaja dečijih satova

Watch online prodavnica satova je pripremila odličan izbor za vaše mališane. Bilo da su to satovi za decu od 8 godina, satovi za decu od 10 godina, satovi za decu od 12 godina, istražite ponudu i odaberite model dizajniran savršeno u skladu sa njihovim ukusom.

Kupujte online uz sasvim povoljne cene!

Dečiji satovi prodaja – Dečiji satovi Beograd i Srbija

Kupovinu možete obaviti sasvim jednostavno i praktično online uz besplatnu dostavu. Porudžbinu možete preuzeti na nekom od vama blizu paketomata, koji su raspoređeni širom zemlje ili na kućnoj adresi.

Ukoliko se odlučite za kupovinu na licu mesta u nekoj od naših prodavnica u Beogradu, proverite dostupnost modela online!