Pretraži sajt
BERING
BERING

BERING

Blog
14.Sep.

Bering je danski brend osnovan 2008. i svetski je prepoznatljiv upravo zbog svog minimalističkog dizajna sa notom visoke elegancije. Sam naziv potiče naravno od Beringovog moreuza.

Inspirisan lepotom Artika Bering je danski brend izrađen od visoko kvalitetnih materijala. Safirno staklo koje karakteriše ovaj brend je posebno robusno, kristalno čisto i otporno na ogrebotine što znači da vreme neće ostaviti trag na Vašem satu. Ukoliko želite da budete zapaženi a ujedno i sofisticirani  onda je Bering pravi sat za Vas. Kako je inspirisan lepotama Artika, Bering želi da podigne ljudima svest o očuvanju životne sredine i živog sveta na severnoj hemisferi zbog čega su se priključili Polar Bears International organizaciji. Bazirana je na očuvanju prirodnog staništa polarnih medveta tj. Artika.

 

Ovo je tekst ispod slike 
Za svaki prodati ,,dobrotvorni'' Bering sat kompanija donira 15 dolara. Ovogodišnja tema je ,,Mislite zeleno da biste očuvali Artik belim''. Zelena kolekcija je pravo oličenje ove kampanje a ujedno i pravi modni trend.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
24.
Jun.
12.
Aug.
Blog
Kompanija Daniel Wellington osnovana je 2011. godine od strane švedskog biznismena I preduzetnika Filipa Tisandera.
12.
Aug.
Blog
Corniche je brend satova koji ne samo da pravi satove kako bismo pratili vreme, već je predstavljen i kao vanvremensko umetničko delo sa trunkom novog u sebi...